PIRASALI PAY

Malzemeler:
  • 150 gr tereyay
  • 1 çay bardağı yoğurt
  • 1 yumurta
  • 1 çay kaşığı kabartma tozu
  • Aldığı kadar un
Üstü için:
  • 2 dal pırasa
  • 1 minik kuru soğan
  • Kaşar
  • tulum peyniri
Yapılışı:Hamur malzemelerini ekleyip iyice yoğurun.Yağlanmış tepsinin her tarafına güzelce elinizle açarak yerleştirin.Üstüne kavrulmuş kuru soğan ve doğranmış pırasayı her tarafına eşit olacak şekilde yayın.Hamuru pişene kadar pişirin.Piştikten sonra sıcakken üstüne renelenmiş kaşar peynirini ve tulum peynirini yayın.Üstüne tulum peyniri koyduğumuz için hamuruna tuz koymuyoruz.Afiyet olsun.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Havuç Tarator Dolgulu Pancar Çanağı