DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ




Bir doğum günü daha geldi, çattı ve bitti:): Her şey çok güzeldi. Emeği geçen herkese, özellikle de hello kity li pastayı yapan Zeynep teyzeme çok teşekkür ediyorum. Tadı da görüntüsü gibi harikaydı. Bu arada istenilen her pastayı özel günlerde sizler için de yapabilir. Benden söylenmesi:)
Gel gelelim duygu ve düşüncelerime: Zeynebim büyüdükçe bir önceki zamanı özler ve üzülür oldum. En güzel zamanları ve çok çabuk geçiyor. Hiç bir şey anlamadan 3 yaşını doldurmuş da haberim yokmuş:). Her anın tadını çıkarmaya bakıyorum. Sen hep yanımda kal olur mu kuzum. İnsan herhalde tek yavrusunu karşılıksız seviyor. Çok başka bir sevgi. Allah herkese nasip etsin diyorum ve doğum günü partisi ile alakalı konuşmaya devam.
Gelgelelim sofradaki çeşitlere. Çiğ köfteyi yapan kayınvalideme de çok teşekkür ediyorum. Tadını herkes ve tabiki de ben çok beğendim. Ve annemin vazgeçilmez kurabiyesi tırtıl kurabiye ve çemenli açma da harikaydı. Geriye kalan çeşitleri ise ben yaptım. Ha bir de yengemiz bize birbirinden güzel, şık kurabiyeler yapıp getirmiş. Çok beğendik. Çok teşekkür ederiz. Gelen ve doğum gününün eğlenceli geçmesine sebep olan akraba ve arkadaşlarıma ve tabiki de Zeynebin arkadaşlarına Rabia, Hüseyin, Salih Kerem, Ruçhan, Hüma, Taha, Vildan ve Nefise ye teşekkürü borç biliyorum .Ha bu arada arkadaşalrı diyince sanmayanı öyle büyük falan. Hepsi mini minncıklar:)

Yorumlar

  1. büşram benin seninde ellerine sağlık herşey mükemmeldi

    YanıtlaSil
  2. HAYIRLI YAŞLARI OLSUN RABBİM UZUN ÖMÜRLER VERSİN...MAŞALLAH

    YanıtlaSil
  3. Hersey cok güzeldi canım.maasallah zeynebe cok seker ve cok ciciydi..NİCE YASLARA İNSAALLAH...Menüde süperdi ellerinize sağlık...Bu mutlu gününüze bizi de ortak ettiğiniz icin tesekkürler bizden..MUTLU YILLAR ZEYNEP!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Asil ben tesekkur ederim. Sizin gelnenizle senlendi dogum gunumuz.

      Sil
  4. merhabalar ellerinize sağlık..hello kıty li pasta kızım bayılır buna

    YanıtlaSil
  5. Teyzemin ellerine saglik. Zeynebim de pasta geldikten sonra dolabi acip acip bakti. Ben ona dokunmamasini tembihledigim icin. Koklayip duruyordu pastayi:)

    YanıtlaSil
  6. yenge mi? ben mi? gittim aynaya bi bakıp geldim de, e eh. benden yenge olmaz.

    allah dördüncü, yirminci, ellinci yaşını da göstersin hayırlarla..

    YanıtlaSil
  7. hoşgeldiniz, yemekleriniz iştah açıcı ve harika görünüyorlar, elinize sağlık :) blogunuzda izleyici gadgetı olmadığından sizi izlemeye alamadım ama yeni tariflerinizi merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  8. Aslında izleyici gadgetı var. Görmemmişsiniz galiba. Sizde hoşgeldiniz soframa:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Havuç Tarator Dolgulu Pancar Çanağı

PİTA EKMEĞİ