13 Aralık 2010 Pazartesi

HAVUC ÇORBASI

    Malzemeler:
    2 yemek kaşığı tereyağ
    2 yemek kaşığı un
    2 orta boy havuç
    2 bardak süt
    4 bardak su
    1 tatlı kaşığı tuz
    Yapılışı:Tereyağ ile unu kavurun.Havucu rendeleyip ekleyin ve iraz daha kavurun.Diğer malzemeleri ekleyip karıştırarak pişirin.Afiyet olsun.

4 yorum:

  1. Dört havuçla çorba çok tatlımsı olmuyor mu?
    Bazen mercimek çorbasına bir havuç bile fazla geliyor..merak ettim

    YanıtlaSil
  2. Benim havuçlarım küçüktü.Bir de zaten süt olduğu için havuç tadı çok baskın olmuyor.

    YanıtlaSil
  3. iki havuc kadar eder benim koyduğum.

    YanıtlaSil
  4. teşekkür ederim canım.yapıcam inşallah.

    YanıtlaSil