VİLDAN TEYZEMİN BİZE ÖZEL SOFRASI


Bu sofrayı çekeli bir hafta oldu aslında.Bir türlü eklemek kısmet olmadı.Vildan teyzemin bize özel sofrası.Her şey çok güzeldi.Hepimiz bir şeyler koyduk sofraya.Aile bir arada olunca bu sofrada yemek ayrı bir güzeldi.Herkesin ellerine sağlık.Hele Vildan teyzemin etimek tatlısına bayıldım.Tarifini de yakın zamanda ekliyeceğim inşallah.Biz de giderken fırından ekmeklik hamur aldık.Hamur gidene kadar kabından taşacaktı nerdeyse.Size tavsiyem hiç uğraşmaya değmez.Bir ekmek fiyatında.Pişi de çok güzeldi.Gerçi insan yalnız olunca hiçbirşeyin tadı olmuyor.Kalabalıkta her yemek iştahla yeniyor:)O sofra da tek eksik Handan teyzem vardı.İnşallah o da yakın zamanda buraya taşınır.Onunda bir gün sofrasını çekip siteme koyarım.

Yorumlar

  1. afiyetler olsun guzel ailem..guzel kuzum insaallah dualarin kabul olur melegimi mincir acik hepinizi cok seviyorum.......handan teyzen..

    YanıtlaSil
  2. inş.Bende seeni çok seviyorum canım teyzem.

    YanıtlaSil
  3. aşkım harika gözüküyo resimleyenin mamaları yapanın ellerine sağlık yiyenlerede afiyet ossun hepsiciği çok güzedi benim mayalı kekin hakkını yemişin büşracım:))))

    YanıtlaSil
  4. bende çantalarını çok begendim kuzucum bebişle berabermi dikiyosun onları bravo sana

    YanıtlaSil
  5. çok teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Havuç Tarator Dolgulu Pancar Çanağı

PİTA EKMEĞİ