HERKESE YENİDEN MERHABALAR. UZUN ZAMANDIR İNTERNETİM OLMADIĞINDAN TARİF EKLEYEMEDİM. HERKESTEN ÇOK ÖZÜR DİLERİM. YENİDEN TARİFLERİM İLE SİZLERLE BİRLİKTE OLACAĞIM İNŞALLAH. SEVGİLERLE
Havuç Tarator Dolgulu Pancar Çanağı
Havuç Tarator Dolgulu Pancar Çanağı. Malzemeler 3 Kırmızı Pancar 3 Patates 3 Orta boy Havuç 2-3 diş sarımsak Dereotu Yoğurt Tuz Yapılışı Patates ve pancarı ayrı tencerelerde haşlayın. Haşlanan patates ve pancarı rendeleyip, tuzunu ekleyip karıştırın ve yoğurun. Üstü açık bir şekilde 1 gece buzdolabında beklesin. İçi için havuç ve sarımsakları zeytinyağı ile kavurun. Soğuduktan sonra ince doğranmış dereotu,yoğurt ve tuz ile karıştırın. 1 gece beklettiğiniz pancarlı hamura eliniz ile çanak şeklini verip ortasına havuçlu malzemeyi koyun. Afiyet olsun :)
Yorumlar
Yorum Gönder